divendres, 21 d’octubre de 2016

DIA INTENS

Avui han passat moltes coses:
Després de conèixer en BOB (teniu més avall la notícia que parla d'això), hem treballat la mesura. Com que és temps de bunyols, ahir vàrem escriure la recepta i dilluns l'hem de fer a classe, ens convenia aprendre a pesar coses a la balança, així que hem repassat el kilo, mig kilo i el quart i hem après a pesar menjar.


Més tard, hem anat al porxo a veure com feien els bunyols i hem duit la nostra palangana als petits de 3anysB per menjar-los junts. Ens ha encantat tornar a veure els nostres fillols, tot i que hem estat una estoneta molt curta (però és que avui hem anat a tope).
Bunyols ensucrats a punt per ser menjats.

Fregint els bunyols.

Miram com tova la massa. Se mou i fa bimbolles!!!

Després del pati hem fet un poc de relaxació amb plomes, com feim molts de dies, i com que estàvem molt alterats hem pintat dibuixos de'n Harry Potter (idea de'n Dario) i hem mirat un troç de la peli. 
Mentrestant, anàvem camviant el nostre llibre de la biblioteca. Recordau que després de llegir-lo heu d'omplir la fitxa, tan si vos ha agradat com si no. 
Al final de tot, correns correns, si és que no hem aturat, hem repartit una autorització per a la sortida de dijous que ve:anam al museu March. Dilluns en parlarem perquè avui no hem tengut temps. 
Teniu fins dimecres per pagar la sortida (4 €) .
RECORDAU QUE DILLUNS HEU DE DUR:FORQUETA, PLAT I PEDAÇ.
Bon cap de setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada