dimecres, 26 d’octubre de 2016

Demà anirem al Museu Fundació Juan March

Aquests dies ens hem centrat en la primera sortida que farem aquest curs: EL MUSEU JUAN MARCH. Recordau que és DEMÀ DIJOUS, així que hem d'arribar ben puntuals a escola.
Al museu estudiarem el PAISATGE a les obres d'art. A part del museu visitarem la MERCERIA ÀNGELA, així aprendrem què hi venen i també algunes coses de la seva història.
Avui hem acabat el dossier de treball de la sotida i el duis tots a la carpeta per mostrar-lo i explicar-lo a casa. El dossier va amb un plànol de la nostra ciutat, Palma. Al plànol hem situat inicialment dues coses: la nostra escola ( com que coneixem el nom del carrer, tot d'una l'hem trobat, sobretot en Marc) i el Museu, que hem hagut de cercar l'adreça a internet. C/ Sant Miquel, 11. I hem pintat el possible recorregut que farà l'autocar. Més tard ha passat una cosa molt curiosa i es que n'Olivia es pensava que la merceria estava dins el museu i quan li he dit que no, que estava a una altra banda però molt a prop, ha proposat que també la cercassim al mapa i pintassim el recorregut que farem a peu des del Museu a la merceria. I així ho hem fet. En Cristian que avui estava ben atent, m'ha corregit per dir-me que era al revés, que el recorregut que havíem de pintar era de la merceria al Museu perquè aquest és l'ordre en què visitarem els dos llocs.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada